Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aroma Cream Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perle negre de tapioca
39 lei
Brand
0745224222
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere:
Perlele negre de tapioca ne fac sa ne bucuram de bucurie! Cunoscute si sub numele de boba, perlele negre de tapioca sunt perfecte in ceaiul cu bule. Sunt bile mici, rotunde, fabricate din amidon de tapioca pentru o consistenta dulce si oarecum gumata. Acestea sunt aceleasi perle boba ca cele folosite la magazinele de ceai cu lapte gourmet. De asemenea, delicioase in deserturi, perlele negre de tapioca sunt o delicatese versatila.

Ce Sunt Perlele Tapioca (Boba)?
Perlele de tapioca sunt sfere asemanatoare gumei facute din amidonul radacinii de manioc, o planta originara din America de Sud, care acum este cultivata in intreaga lume. Perlele rotunde de tapioca sunt produse prin trecerea amidonului umed printr-o sita sub presiune. Amidonul respectiv este adesea combinat cu aroma pentru a indulci perlele. Perlele uscate de tapioca (ca acestea) trebuie gatite inainte de a manca.Aceastea NU contin gluten.

Povestea Din Spatele Boba
In anii 1980, un stand de ceai taiwanez a avut ideea stralucitoare de a adauga perle de tapioca la bauturile lor spumoase pentru a crea bauturi imaginative si gustoase. Deoarece aceste bauturi aveau bule in partea de sus (spuma) si in partea de jos (perlele), acestea au devenit cunoscute sub numele de ceai cu bule. Astazi, bulele se refera mai frecvent la perlele de tapioca din ceai. Ceaiul cu bule este deosebit de popular in Taiwan, desi este savurat in intreaga lume. Este un favorit al multor dintre clientii nostri, care cumpara perle de tapioca de la noi, stiind ca boba de inalta calitate este secretul prepararii unei bauturi perfecte.

Ceaiul Boba poate fi preparat cu aproape orice aroma si servit fierbinte, rece, indulcit, cu smantana, cu lapte sau simplu. Cu toate acestea, elementul esential al acestei bauturi versatile este perlele negre de tapioca care se scufunda pana la fund. Ceaiul Boba este cunoscut sub multe nume, inclusiv ceai cu bule, ceai de perle negre, ceai de lapte de perle si ceai de tapioca.

Cum Se Face Ceaiul Boba
Pentru a prepara ceai boba, incepeti prin prepararea ceaiului dvs. preferat pentru baza. Ceaiul Boba este preparat in mod traditional cu ceai negru, dar puteti folosi si ceai verde, ceaiuri de fructe, amestecuri aromate sau chiar cafea. Adaugati urmatoarele in paharul dvs. in aceasta ordine: cateva linguri de boba, cateva cuburi de gheata, o ceasca de ceai, 1 lingura de indulcitor (adica zahar, miere, nectar de agave, etc.) si 1/4 cana de lapte. Si nu uitati paiele de ceai cu bule , care au dimensiunea perfecta pentru perlele de tapioca.

Alte Moduri De A Te Bucura De Boba
Ceaiul cu bule nu este singura modalitate de a savura boba! Aceste perle tapioca chewy sunt, de asemenea, delicioase in alte bauturi, cum ar fi smoothie-uri si bauturi slushie. Incercati o lingura de perle boba in cafeaua dvs. cu gheata pentru o experienta interesanta a bauturii dvs. energizante preferate. Pot fi, de asemenea, asociate cu deserturi asiatice, cum ar fi baobing (gheata rasa) sau jeleu de iarba. Perlele Boba fac un topping distractiv si pentru iaurt inghetat si inghetata!

Cum Sa Gatesti Perle De Tapioca
Raportul apa / tapioca este de 6: 1 (de exemplu, utilizati 6 cani de apa pentru 1 cana de tapioca).

Se fierbe apa intr-o oala mare. Adaugati perlele de tapioca in apa clocotita. Amestecati perlele de tapioca aproximativ 1 minut. Gatiti 24 de minute. Opriti focul si lasati perlele de tapioca sa stea 24 de minute acoperite cu un capac. Clatiti perlele fierte cu apa calda timp de aproximativ 3 minute si scurgeti-le. Se acopera cu zahar brun sau miere (optional) si se serveste.

Cum Se Pastreaza Boba Pearls
Boba uscata: Perlele de tapioca nefierte pot fi depozitate la temperatura camerei timp de pana la un an.

Boba gatita: Va recomandam sa savurati perlele boba in cateva ore de la gatit. Pe masura ce timpul trece, textura boba se va schimba, va incepe sa-si piarda consistenta gumata, deci consumarea mai devreme este mai buna decat mai tarziu.
Din Gura in Gura